FERESTRE DE MANSARDA
 
Ferestre cu articulare mediana

Fereastra basculanta este cea mai agera solutie in constructia ferestrelor
de mansarda. Datorita constructiei speciale (balamalele sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrei), cerceveaua poate fi fixata in poziti deschis
sau poate fi rotita cu 180°, in vederea curatirii partii exterioare a geamului.
 
Fereastra FTP-W

Fereastra FTP-W este o fereastra cu articulare mediana, ideala pentru incaperi cu umiditate ridicata cum ar fi: bucatarii sau bai. Poate fi utilizata si in oricare incapare conform dorintei clientului. Stratul gros de lac poliuretanic, de culoare alba, protejeaza eficient lemnul ferestrei impotriva absorbtiei umiditatii.
 
Ferestre cu articulare mediana

Fereastra cu dubla articulare are o constructtie moderna, este fiabila si usor de operat. Dubla functie a ferestrei FPP preSelect permite deschiderea cercevelei prin articularea superioara sau prin cea mediana. Articularea superioara
permite fixarea cercevelei în pozitia dorita între 0° si 35°, iar articularea
mediana permite rotirea cercevelei cu 180°. Sistemul modern si ovator de balamale (brevetat de FAKRO) garanteaza stabilitatea cercevelei.
 
Ferestre Atic

Fereastra Atic asigura mai multa lumina in interiorul mansardei si mareste campul vizual. Se monteaza in perimetrul vertical al peretelui si face o combinatie excelenta cu fereastra de mansarda montata in planul acoperisului. Se fabrica in varianta fixa si articulata. Fereastra articulata poate fi dotata cu un mecanism de blocare, care sa impiedice deschiderea completa. Fereastra Atic poate fi combinata cu fereastra de mansarda FTP-V sau FPP. La exterior, imbinarea ferestrelor se face cu rama etansare EUV iar la interior, cu ajutorul unui element din lemn.
 
 
 
Director vanzari:
Daniel Vulpe

Adresa:
Strada Escalei nr 3, Sector 2,
Bucuresti


Telefon:
0727835894 sau 0762205115

E-mail:
office@mondanroof.ro
   
acasa  |  invelitori metalice  |  ecowater  |  ferestre de mansarda  |  contact  
 
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2009 Mondanroof. Toate drepturile rezervate.